Τρολάρει τον Λουκακού στοιχηματική εταιρία: βγάζει αποδόσεις για τα λάθη του!

Ο Ρομελού Λουκακού έδωσε τέλος κόντρα στην Σαουθάμπτον στην αφλογιστία που κρατούσε σχεδόν 1.000 αγωνιστικά λεπτά όμως μία άτυχη στιγμή του στο ματς τον έβαλε στο στόχαστρο… στοιχηματικής εταιρίας!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

ίναι να μη σου τύχει… Με το γκολ του κόντρα στην Σαουθάμπτον ο Ρομελού Λουκακού έβαλε φρένο σε ένα αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις (981 λεπτά συνολικά, το αμέσως προηγούμενο τέρμα του ήταν με την Γουότφορντ τον Σεπτέμβριο), δεν ήταν όμως αρκετό για να τον αφήσει στο απυρόβλητο όσον αφορά στο… τρολάρισμα.

Για αυτό φρόντισε ο ίδιος μέσω ενός “αυτογκόλ”, με τον Βέλγο διεθνή επιθετικό να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του ματς πατώντας τη μπάλα και πέφτοντας στο έδαφος και μία αγγλική στοιχηματική εταιρία να τον βγάζει στη σέντρα.

Βλέπετε, θυμήθηκαν μία ακόμα άτυχη στιγμή που είχε ο θηριώδης σέντερ φορ στον πρόσφατο αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις (από ένα τραγικό κοντρόλ του χάρισε ευκαιρία για γκολ στους Ελβετούς) και βρήκαν την ευκαιρία να φτιάξουν απίστευτα στοιχήματα για… χατίρι του για τον αποψινό αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ.

Ναι, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η εν λόγω στοιχηματική εταιρία έχει βγάλει ειδική ενότητα στοιχήματος με τον τίτλο “Lukaku Specials v Arsenal”, με τον 25χρονο να δίνει απόδοση 2/1 σε περίπτωση που κάνει άσχημο κοντρόλ και του φύγει η μπάλα από τον έλεγχο.

Ίδιο είναι η απόδοση σε περίπτωση που η αρχή του ντέρμπι με τους Λονδρέζους τον βρει στον πάγκο, ενώ 5/2 είναι η απόδοση σε περίπτωση που κάνει γκάφα αλά… Σαουθάμπτον, πατήσει δηλαδή τη μπάλα και πέσει στο χορτάρι .

Όποιοι πιστεύουν πως ο Λουκακού θα βγάλει το ματς χωρίς να έχει ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία, μπορούν να βρουν αυτό το ιδιαίτερο στοίχημα σε απόδοση 7/2, ενώ 5/1 είναι η απόδοση για την περίπτωση να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο και 7/1 το να κάνει σουτ που θα στείλει τη μπάλα… πλάγιο άουτ.

Το τρολάρισμα όμως δεν σταματάει εδώ, αφού υπάρχει στοίχημα όπου κάποιος πολλαπλασιάζει 33 φορές τα λεφτά του σε περίπτωση που ο Λουκακού δώσει ασίστ για γκολ της… Άρσεναλ, ενώ το να πετύχει αυτογκόλ ο Βέλγος επιθετικός των “κόκκινων διαβόλων”, πληρώνει 50 φορές περισσότερο από το αρχικό ποντάρισμα κάποιου.

Πηγή: sport24.gr

To Top