«Τρομάζει» το νέο ρόστερ της Μπαρτσελόνα με Ντιλέινι

Μία υπερπλήρη βασική πεντάδα από φετινές προσθήκες συμπλήρωσε η Μπαρτσελόνα με την απόκτηση του Μάλκομ Ντιλέινι, με το βάθος του ρόστερ που έχει πλέον στα χέρια του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς να ξεπερνά τα ευρωπαϊκά στάνταρ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ήταν που ήταν εντυπωσιακό το ρόστερ που έχτισε μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν, ήρθε και η νέα «βόμβα» με τον Μάλκολμ Ντιλέινι για να διαμορφώσει ένα από τα κορυφαία, «στα χαρτιά» τουλάχιστον, σύνολα στην Euroleague τα τελευταία χρόνια.

Μετά και την προσθήκη του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ, οι «μπλαουγκράνα» διαθέτουν ποσότητα και ποιότητα σε κάθε θέση, με το βάθος του ρόστερ να φαντάζει πλέον κάτι παραπάνω από ικανό για να τους πάει… μακριά.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι εκτός από τους νεοαποκτηθέντες Ντιλέινι, Μίροτιτς, Ντέιβις, Χίγκινς και Αμπρίνες, υπάρχουν ήδη οι Πάνγκος, Κούριτς, Ρίμπας, Χάνγκα, Τόμιτς, Κλαβέρ και Οριόλα.

Έτσι, με δεδομένη την επιστροφή του και του Τομά Ερτέλ στη δράση στη διάρκεια της σεζόν μετά τον τραυματισμό του, ο οποίος οδήγησε ουσιαστικά στην απόκτηση του Ντιλέινι, είναι σίγουρο ότι αν παραμείνουν όλοι υγιείς, η «Μπάρτσα» θα κατεβάζει την ιδανική 12αδα στους αγώνες της στη φετινή Euroleague και μάλιστα θα της… περισσεύει και ένας πρωτοκλασάτος παίκτης.

Δείτε πως διαμορφώνεται το ρόστερ των Καταλανών:

To Top