ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρομερή εμπειρία ο Μπρόρσον, θα ανεβάσει επίπεδο τον Άρη! Ο Σούντγκρεν έπρεπε να είναι στο Euro”

O Γιώργος Γκουλτίδης, επί χρόνια στέλεχος της Σουηδικής Akropolis και γνώστης του ποδοσφαίρου της Σουηδίας μίλησε για τον Φρανζ Μπρόρσον, αλλά και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τον Σούντγκρεν:

Είναι επαγγελματίας και τρομερός παίκτης, εγώ δεν καταλαβαίνω πως δεν ήταν στην Εθνική Σουηδίας στο Ευρωπαϊκό. Έχει τρομερή ποιότητα σαν παίκτης και είναι και επαγγελματίας.

Έπαιξε πολύ καλά και έδειξε πόσο επαγγελματίας παίκτης είναι, του αξίζουν τα καλύτερα. Είναι καλός αμυντικός, αποδίδει επιθετικά, έχει αποδείξει τα πάντα.

Για τον Μπρόρσον:

Το όνομα του Φρανζ το πήρε από τον Μπεκενπάουερ. Ο πατέρας Μπρόρσον ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ήταν είδωλο του ο Μπεκενπάουερ. Έπαιζε επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Τρέλεμποργκ, αλλά ο γιος του τον έχει ξεπεράσει.

Παίζει στην Μάλμε σε μία ιστορική ομάδα που είναι και συνδεδεμένη με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Για την εμπειρία που έχει ο Μπρόρσον:

Έχει τρομερή εμπειρία από Ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα 19 του έπαιξε πρώτη φορά Champions League με την Παρί Σεντ Ζερμέν. Έχει ήδη τρία πρωταθλήματα Σουηδίας στα 25 του χρόνια.

Είναι ένας σκληρός παίκτης, καλός αμυντικός σε πολύ καλή ηλικία.

Και εκτός της ποιότητας του δεν πρέπει να ξεχνάμε την νοοτροπία των παικτών.

Είναι από τους παίκτες που θα έχουν εμπειρία, θα βοηθήσει τον Άρη να κάνει το βήμα παραπάνω, φαίνεται από τις μεταγραφές που κάνει πάει για το βήμα παραπάνω, ο Μπρόρσον μπορεί να τον βοηθήσει για το πρωτάθλημα.

Για το τι λένε στην Σουηδία:

Από όσο διάβασα σε Σουηδική εφημερίδα τα άτομα της Μάλμε είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή.

Για το ότι ο Μπρόρσον θα βρει στην Ελλάδα τον Σούντγκρεν:

Βοηθάει αυτό. Δεν είναι εύκολο να εγκατασταθείς σε μία καινούργια πόλη και χώρα, είναι σημαντικό ότι είναι εδώ ο Σούντγκρεν. Επίσης καλύτερα να έχεις δύο παίκτες επαγγελματίες παρά έναν.

Για τον Μάντζιο:

Είχαμε παίκτες στην Ακρόπολη που είχαν τον Μάντζιο, έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα. Είχαμε τον Κωνσταντίνο Σταυροθανασόπουλο που είχε τον Μάντζιο στον Πανιώνιο, έχει πει μόνο τα καλύτερα.

To Top