ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τρομερό το συναίσθημα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη, ακόμα και αν είσαι… αντίπαλος!»

Ο παίκτης της Κύμης, Δημήτρης Σταμάτης, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο των φίλων του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ενώ ξεκινήσαμε σχετικά καλά μετά δεν παρουσιαστήκαμε τόσο σοβαροί και συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε. Ο Άρης είναι μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Τελείωσε το παιχνίδι σχετικά εύκολα από νωρίς. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά και επιθετικά και έτσι ‘έγειρε’ το γήπεδο προς το μέρος του Άρη».

Για τους λόγους που δημιουργήθηκε η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, έπαιζε στην έδρα του, το γήπεδο είχε πολύ κόσμο, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, και αυτό τέτοιες ομάδες, όπως ο Άρης, το εκμεταλλεύονται αμέσως».

Για το κατά πόσο ο χθεσινός προημιτελικός ήταν διδακτικού χαρακτήρα: «Είναι ένα πολύ σπουδαίο μάθημα. Μας έδωσε να καταλάβουμε πως θα είναι το πρωτάθλημα φέτος από τις πολύ μεγάλες ομάδες και για τον λόγο αυτόν πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να είμαστε πιο ομαδικοί και πιο δεμένοι ώστε να κοντράρουμε τις δυνατές ομάδες όπως ο Άρης, αλλά και να κοντράρουμε ομάδες χαμηλότερης ποιότητας».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον καλαθοσφαιριστή του Άρη: «Όλοι οι παίκτες του Άρη είναι πολύ καλοί. Και οι Αμερικάνοι είναι πολύ ποιοτικοί, και ο Σανικίτζε πολύ ποιοτικός παίκτης, γενικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Έδειξε ο Άρης σαν ομάδα τι ποιότητα έχει…».

Για το πώς είναι για ένα νεαρό αθλητή να αγωνίζεται σ΄ ένα γήπεδο, όπως είναι το Αλεξάνδρειο: «Είναι φοβερό συναίσθημα να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ο κόσμος είναι φανταστικός…. Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν ένα κοινό όπως ο Άρης. Το συναίσθημα είναι τρομερό ακόμα και όταν βρίσκεσαι στην αντίπαλη ομάδα».

To Top