Τρομερό choreo των οπαδών της Ντόρτμουντ! (video)

Η αγάπη και το πάθος των οπαδών της Ντόρτμουντ για την ομάδα τους είναι γνωστή σε όλους στη Γερμανία, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι οι παίκτες αγωνίζονται σχεδόν πάντα μπροστά σε ένα κατάμεστο από 80.000 κόσμο “Βέστφαλεν Στάντιον”.

Γνωστές είναι επίσης οι άριστες σχέσεις των οπαδών του Άρη με τους… κιτρινόμαυρους της Γερμανίας. Την ώρα, μάλιστα, που σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ, σημαίες και λάβαρα του Άρη κυματίζουν δίπλα μαζί με αυτά της Μπορούσια…

 Κόντρα μάλιστα στη Βόλφσμπουργκ το περασμένο Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ξεπέρασαν τους… εαυτούς τους, φτιάχνοντας ένα εκπληκτικό κορεό το οποιό έκανε την εμφάνισή του στην κερκίδα των φανατικών οπαδών (Sudtribune Stand) λίγα λεπτά πριν την πρώτη σέντρα με τους “λύκους”.

Οι “κιτρινόμαυροι” οπαδοί φρόντισαν μάλιστα να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και σχετικό video, το οποίο δεν δείχνει μόνο το τελικό αποτέλεσμα (άκρως εντυπωσιακό) αλλά και την προετοιμασία που έγινε μέχρι να στηθεί το κορεό στο γήπεδο.

 Καλύτερη ανταμοιβή πάντως για αυτούς από τα πέντε γκολ με τα οποία φιλοδώρησαν την Βόλφσμπουργκ οι παίκτες του Γκούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να υπάρχει… Το τελικό 5-1 τα λέει όλα!
 

Απολαύστε το κορεό!
{youtube}tW1ZVIBDC0w|640|360|1{/youtube}

To Top