Τρομερό fair play της Παρί: Σήκωσε το τρόπαιο με τον αρχηγό της Ερμπιέ (video)

Μερικές φορές ένας τίτλος έχει σαφώς μικρότερη αξία από την αναγνώριση και τον σεβασμό, με την Παρί Σεν Ζερμέν να το αποδεικνύει εμπράκτως όταν ο αρχηγός της Τιάγκο Σίλβα στην απονομή φώναξε τον αντίπαλο κάπτεν της Ερμπιέ.

Η μάχη του Δαβίδ με τον Γολιάθ δεν έκρυβε την έκπληξη και για τέταρτη σερί χρονιά η ομάδα του Παρισιού κατέκτησε το Coupe de France νικώντας την άσημη Ερμπιέ με 2-0. Εξάλλου, η συντριπτική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες που τις χωρίζουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες και μερικά… εκατομμύρια ευρώ δεν άφηνε περιθώρια για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Στεφάν Μασαλά είχαν δια του αρχηγού τους την ευκαιρία να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, όταν ο Τιάγκο Σίλβα τον κάλεσε στο βάθρο κατά την διάρκεια της απονομής.

«Δεν είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα. Ξέραμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένα “βουνό” για εμάς, παλέψαμε με τα όπλα μας. Η ομάδα έδωσε τα πάντα. Είμαστε υπερήφανοι. Πέρα από μεγάλοι παίκτες, είναι και μεγάλοι άνθρωποι και το απέδειξαν» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σεμπαστιάν Φλοσό.

To Top