Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και πέντε τραυματίες στον δρόμο Πανοράματος – Χορτιάτη

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός οδηγός του ΙΧ, κοντά στα 23, που ενεπλάκη στο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγο στον δρόμο Πανοράματος- Χορτιάτη. Ο άτυχος άνδρας, φέρεται να προσπάθησε να προσπεράσει λεωφορείο κοντά στον τερματικό σταθμό της γραμμής του ΟΑΣΘ στον Χορτιάτη, στο ύψος του Μοναστηρίου οπότε και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Στο Παπαγεωργίου διακομίζονται αυτή την ώρα πέντε τραυματίες από το δυστύχημα στο δρόμο Πανοράματος- Χορτιάτη, το οποίο σημειώθηκε νωρίτερα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του νεαρού οδηγού ΙΧ, που συγκρούστηκε με λεωφορείο, στην προσπάθειά του να προσπεράσει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδη, ο 23χρονος οδηγός, θέλησε να προσπεράσει το λεωφορείο με αριθμό 688 της γραμμής 58. Στην προσπάθειά του να τον διεκολύνει ο οδηγός του αστικού, έκανε στην άκρη στο χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

Ωστόσο, ο οδηγός του λεωφορείου υπ’ αριθμόν 685 επίσης της γραμμής 58 δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλσμα την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων. Εκτός από τους πέντε τραυματίες που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου, σε δύο ακόμη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο.

Πηγή: thestival.gr

 

To Top