ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τρόλαρε» τους μπουκ ο Ρανιέρι! (video)

Στην αρχή της σεζόν τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν ως πρώτο φαβορί για απόλυση προπονητή στην Premier League, τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τώρα εκείνος παίρνει την εκδίκησή του!

Μετά από 25 αγωνιστικές, η ομάδα του Ιταλού τεχνικού φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, και έτσι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 (σ.σ. εκτός έδρας) είχε διάθεση για πλακίτσα.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το ότι οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν πλέον τη Λέστερ ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο πρώην προπονητής της Εθνικής μας ομάδας απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύω τους μπουκ. Στο ξεκίνημα της σεζόν οι μπουκ έλεγαν ότι θα είμαι ο πρώτος που θα απολυθεί. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδειχθούν σωστοί», ήταν η φαρμακερή του ατάκα, κάνοντας άπαντες στην αίθουσα να ξεσπάσουν σε γέλια!

Εν συνεχεία πάντως τοποθετήθηκε σοβαρά για το θέμα για να πει: «Αυτή τη σεζόν το πρωτάθλημα είναι τρελό, δεν ξέρω γιατί. Δεν σκέφτομαι το αν θα κατακτήσουμε τον τίτλο, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το μυαλό μου φτάνει μέχρι τις επτά επόμενες μέρες, στην Άρσεναλ. Σε ένα ακόμα δύσκολο ματς, με επίσης φανταστικούς αντιπάλους, σε ένα επίσης φανταστικό γήπεδο. Εμείς όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί και θέλουμε να παλέψουμε. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία ματς για να συνεχίσουμε το όνειρό μας»., κατέληξε ο Ρανιέρι.

To Top