ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρόμος για χτύπημα στο Euro!

Ενας Γάλλος πολίτης έχει τεθεί υπό κράτηση στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας, με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στην κατοχή του, όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Οπως υποστηρίζουν οι αρχές, ο άνδρας φέρεται να είναι μέλος ομάδας που σκόπευε να σκορπίσει το χάος στα γήπεδα του Euro 2016.

Ο συλληφθείς είχε στο όχημά του 100 κιλά εκρηκτικών, ασφάλειες, τρεις εκτοξευτήρες χειροβομβίδων και πολλά Καλάσνικοφ, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Μ6. Προσπαθούσε να περάσει λαθραία το απόθεμα στη Γαλλία, αναφέρει η έκθεση.

Τη σύλληψη επιβεβαίωσε το RIA Novosti μέσω της συνοριακής υπηρεσίας της Ουκρανίας. «Ναι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που συνέβη, αλλά υπεύθυνη για τις διευκρινίσεις είναι η υπηρεσία ασφάλειας της Ουκρανίας» είπε το κανάλι. Η SBU, η οποία παρεμβαίνει σε υπόθεση που εμπλέκονται αλλοδαποί, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο της Γαλλίας, DNA, ο άνδρας συνελήφθη στις 21 Μαΐου και εξακολουθεί να κρατείται από τις ουκρανικές αρχές. Η αναφορά λέει ότι ο άντρας ήταν πιθανό να προσπαθούσε να αποκτήσει ακόμη περισσότερα όπλα.

Πηγή www.life.gr

To Top