“Τρύπια” η ΕΠΟ: Κάποιος έδωσε τα ονόματα των διαιτητών πριν ανακοινωθούν

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΟ της “εξυγίανσης” με τα ονόματα των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ να γίνονται γνωστά στα ΜΜΕ, πριν ακόμα επιβεβαιωθούν από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη όπως ήταν λογικό ενόχλησε τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά το νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας, Θοδωρή Ζαγοράκη, που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Ο κ. Ζαγοράκης δεσμεύτηκε πως θα πάρει μέτρα για να μην επιτρέψει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον. Έτσι έδωσε εντολή σε συνεργάτη του να κάνει έρευνα για το ποιος μπορεί να έκανε τη διαρροή, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί άκρη με ασφάλεια. Τα σχετικά e-mail είχαν πάνω από δέκα παραλήπτες μεταξύ υπαλλήλων της ομοσπονδίας, που μεταξύ άλλων φροντίζουν για τα εισιτήρια, τη διαμονή και άλλα ζητήματα των ξένων διαιτητών.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα επιτρέψει να υπάρξει ξανά διαρροή, καθώς έτσι εκτίθεται η ομοσπονδία και η ΚΕΔ απέναντι στις ομάδες, που πρέπει να ενημερώνονται ταυτόχρονα για τους ορισμούς διαιτητών.

To Top