“Τρώμε τις σάρκες μας”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας σχολίασε την κατάσταση της ομάδας των κίτρινων και τόνισε πως η ομάδα θυμίζει ένα καράβι σε φουρτούνα δίχως πυξίδα. Υπογράμμισε, πως πρέπει να υπάρχει ενότητα και όλοι μαζί να βοηθήσουν

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την κατάσταση στον Άρη: “Ο Άρης προχωράει σαν ένα καράβι στην φουρτούνα χωρίς πυξίδα. Η λέσχη δημιουργήθηκε για να βοηθήσει αλλά γύρισε μπούμερανγκ. Μπορούσαν να ψηφίσουν μέλη της εταιρείες που δεν έβαλαν ούτε ευρώ. Επιπλέον διεκδικούν μια σμπαραλιασμένη καρέκλα, ελπίζω οι προθέσεις τους να είναι σωστές αλλά εγώ δεν το πιστεύω”.

Για την ενότητα που πρέπει να υπάρξει: “Κάνω έκκληση σε όλο τον Αρειανό κόσμο και ιδιαίτερα σε αυτόν που μάχεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσες διαμάχες. Βρέθηκε η διοίκηση Σκόρδα και πήρε την ομάδα με την “τρέλα του”. Βρέθηκε μια διοίκηση και έπρεπε όλοι να την στηρίξουν. Γιατί να μην είμαστε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που εξαιτίας της απειρίας τους αλλά και της διαιτησίας δυσκολεύονται; Ακόμα και να πέσει η ομάδα κάτι που το απεύχομαι, πρέπει να ήμαστε όλοι μαζί”.

Για την στήριξη που πρέπει να έχει ο Σκόρδας:“Παρακολουθώ τον Άρη από κοντά και κατά την προεδρία του Ηλιάδη δεν είδα τον Σκόρδα να αντιμάχεται εμφανώς. Συμμετείχε μόνο όταν τελείωνε η υπόθεση. Τον Σκόρδα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς ότι προσπαθεί. Έχει τα στραβά του όμως είναι πρόεδρος του Άρη και πρέπει να τον στηρίξουν όλοι”.

Για τις εσωτερικές διαμάχες στην ομάδα: “Για αυτό μας λένε σκουλήκια, γιατί τρώμε την σάρκα μας. Δεν υπάρχει ομοψυχία”.

Για τις προσπάθειες που πρέπει να κάνει η διοίκηση του Άρη για να ανατρέψει την κατάσταση: “Δεν περνάει το εγώ, πρέπει να φύγει από τον Άρη. Με περισσότερη ανθρώπινη σχέση και όχι διοικητική ίσως προκύψει κάτι καλύτερο”.

Για το αν μπορεί ο Άρης να σωθεί: “Δεν πρέπει να γελιόμαστε, τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ελπίζουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας να φτάσει στην σωτηρία. Όμως όλα είναι πολύ δύσκολα”.

To Top