Τσάβι για κλήρωση με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η τύχη μας γύρισε ξανά την πλάτη»

Με την τύχη του τα έβαλε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος στην κλήρωση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το Europa League.

Η κλήρωση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα playoffs του Europa League προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» να τα βάζει με την… τύχη του, αναφέροντας σε δηλώσεις του πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση τους «κόκκινους διαβόλους» στον δρόμο του.
Ο Τσάβι χαρακτήρισε τη Γιουνάιτεντ ως τον δυσκολότερο αντίπαλο που θα μπορούσαν να βρουν απέναντί τους οι Καταλανοί, ενώ μίλησε και για το συναπάντημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα:
«Η κληρωτίδα μας έδωσε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσαμε να έχουμε, όπως συνέβη και στο Champions League (σ.σ. σε όμιλο με Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ). Η τύχη μας γύρισε ξανά την πλάτη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, ένας ιστορικός σύλλογος, σίγουρα δεν την θέλαμε απέναντί μας. Έχουν πολύ καλές μονάδες, αλλά το δυνατότερό τους σημείο είναι ότι έχουν ένα φανταστικό σύνολο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα τους αναλύσουμε, όπως οφείλουμε να κάνουμε».
Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ. Θα θέλουν να πάρουν την πρόκριση όσο και εμείς. Ο Κριστιάνο είναι ένας τεράτιος ποδοσφαιριστής. Έχει ορίσει μια ολόκληρη εποχή και μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά».

To Top