Τσάβι: “Είμαστε η Μπαρτσελόνα, δεν αξίζει αν νικήσουμε 1-0 στο 90′”

Η Μπαρτσελόνα αναζητά την Πέμπτη (14/4) κόντρα στην Άιντραχτ την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League, με τον Τσάβι να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως δεν θα έχει αξία να την πάρουν, αν αυτή έλθει διά πυρός και σιδήρου, φέρνοντας ως παράδειγμα το γκολ στο 90′.

Η Άιντραχτ πάλεψε την περασμένη Πέμπτη (7/4), όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 1-1 από τη Φρανκφούρτη στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Europa League.

Την Πέμπτη (14/4) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στα ίσα, με τους “μπλαουγκράνα” να θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβι μίλησε για την υποχρέωση των Καταλανών να νικήσουν την Άιντραχτ και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη συνέχεια του Europa League, όμως ξεκαθάρισε ότι η νίκη της ομάδας του δεν θα έχει καμία αξία αν νικήσει διά πυρός και σιδήρου.

“Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά. Δεν αξίζει αν κερδίσουμε 1-0 και στο 90′. Είμαστε η Μπαρτσελόνα. Το θέμα είναι να είμαστε άριστοι σε ό,τι κάνουμε. Δεν υπάρχει σύγκριση. Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική ομάδα.

Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε παίζοντας καλά. Αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και είναι ο πιο δύσκολος σύλλογος στον κόσμο”.

 

To Top