Τσάβι: Η Αλ Σαντ έκανε trend στο Instagram το «Stay Xavi» και θέλει να τον κρατήσει στο Κατάρ

Τόσο από την επίσημη σελίδα της, όσο κι από αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων των οπαδών, η Αλ Σαντ κατέκλυσε το Instagram με το hashtag «Stay Xavi», σε μια προσπάθεια να πείσει τον Καταλανό τεχνικό να μη φύγει για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για 600 ημέρες με αυτόν στο τιμόνι. Πριν μερικά 24ωρα πανηγύρισε τον έβδομο τίτλο της κατά τη διάρκεια της διετίας του στο Κατάρ. Η Αλ Σαντ ζει τις καλύτερες και πιο πολυδιαφημισμένες στιγμές της υπό τις οδηγίες του Τσάβι, ο οποίος, όμως, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να κάνει το μεγάλο βήμα. Να αναλάβει τον σύλλογο της καρδιάς του, τη Μπαρτσελόνα.

Ο άλλοτε θρυλικός μαέστρος των Μπλαουγκράνα είναι το απόλυτο φαβορί και φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Τζουάν Λαπόρτα, με τη ρήτρα αποδέσμευσης του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ να μην αποτελεί «αγκάθι» από τη στιγμή που ο ίδιος επιθυμεί να βρει φόρμουλα για να αποχωρήσει. Μία εξέλιξη που αναμενόμενα δυσαρέστησε το κλαμπ από το Κατάρ και τους φιλάθλους του.

Για αυτό, στην απέλπιδα προσπάθεια να του αλλάξουν γνώμη, η Αλ Σαντ έπαιξε το «χαρτί» του Instagram και των social media. Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της, αλλά και με αναδημοσιεύσεις από τα post των οπαδών, έκανε Νο1 trend το «Stay Xavi», ικετεύοντας έτσι τον 41χρονο να κλείσει τα… αυτιά του στις «σειρήνες» των Καταλανών και τουλάχιστον να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Σημειώνεται ότι ο Τσάβι έχει κατακτήσει δύο φορές το Emir of Qatar Cup (2020 και 2021) το πρωτάθλημα του Κατάρ (2021) το Κύπελλο του Κατάρ δύο φορές (2020 και 2021), το Σούπερ Καπ (2019) και το Stars Cup (2019/2020).

To Top