Τσάβι: «Μας εξέπληξε η Γαλατάσαραϊ, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί»

Η Μπαρτσελόνα έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και «κόλλησε» στο 0-0 με την Γαλατάσαραϊ στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι, δεν έκρυψε πως δεν περίμενε τόσο σθεναρή αντίσταση από τους Τούρκους, αλλά δεν χάνει την πίστη του.

«Δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Παίζαμε στην έδρα μας και κυριαρχήσαμε απόλυτα. Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο το τελευταίο διάστημα, ήμασταν πιο αδέξιοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν λίγο καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερο, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε από τα πλάγια με δύο καθαρούς εξτρέμ.

Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά συναντήσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αμυντικά. Μας ξάφνιασε, γιατί δέχθηκαν πολλά γκολ τελευταία. Αλλά ο Ινάκι (σ.σ. ο τερματοφύλακας της Γαλατά, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα) ήταν πολύ καλός. Ετσι συμβαίνει στην Ευρώπη και το Europa League, είναι Ευρώπη. Και οι ομάδες που παίζουν το αξίζουν. Δεν κερδίσαμε τίποτα, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε προς την ίδια κατεύθυνση», τόνισε ο Τσάβι.

 

To Top