Τσάβι: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ στη Ρεάλ»

Απόλυτα ικανοποιημένος-και πώς θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά;-ήταν ο Τσάβι μετά το ιστορικό 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Ο προπονητής των Καταλανών τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

«Το ματς που κάναμε μπορεί να συγκριθεί με το 2-6 που φέραμε σε αυτό το γήπεδο το 2009. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Ρεάλ και φεύγουμε με έναν χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Η Μπαρτσελόνα οφείλει να το γιορτάσει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάναμε ένα θεαματικό παιχνίδι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, κάποιοι ήταν σε μία δύσκολη φάσης της καριέρας τους, όπου δέχτηκαν σκληρή κριτική», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός.

«Δεν χρειάζομαι τη δόξα. Μην με δοξάζετε εμένα, αλλά τους παίκτες μου. Δεν νιώθω σαν να έκανα προσωπική νίκη, αλλά ήταν ομαδική η προσπάθεια. Η νίκη αυτή δεν είναι τίτλος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε επειδή έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν έχουμε ακόμα εκπληρώσει τους στόχους μας τη φετινή σεζόν. Η La Liga παραμένει δύσκολη αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια», πρόσθεσε.

To Top