Τσάβι: “Ο Λεβαντόφσκι είναι φυσικός ηγέτης”

Το εγκώμιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπλεξε ο Τσάβι. Ο Πολωνός στράικερ της Μπαρτσελόνα ανήμερα των γενεθλίων του πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην άνετη επικράτηση με 4-1 επί της Σοσιεδάδ.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” στις δηλώσεις που έκανε έσπευσε να εκθειάσει τον Πολωνό άσο, αναφερόμενος τόσο στις ηγετικές ικανότητες που αυτός διαθέτει ενός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός.

«Εκτός από αυτά που βλέπουν όλοι, συνεισφέρει σε πολλά άλλα πράγματα. Έχει ηγετικές ικανότητες, μας λέει πράγματα που βλέπει, είναι παράδειγμα, ένας θεαματικός ποδοσφαιριστής, ένας φυσικός ηγέτης, ένας παίκτης για το παρόν και για το μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Παράλληλα ο κόουτς των Καταλανών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, σχετικά με την εγγραφή του Ζιλ Κουντέ με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η κατάσταση αυτή τον ενοχλεί.

To Top