Τσάβι σε Ντεμπελέ: “Ή δέχεσαι την προσφορά που έχεις από τον Δεκέμβριο ή τέλος”

Ξεκάθαρος απέναντι στον Ουσμάν Ντεμπέλε ήταν ο Τσάβι, ο οποίος εξήγησε στον Γάλλο διεθνή ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να προσφέρει νέα πρόταση και πως αν επιθυμεί να μείνει θα πρέπει να αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Δεκέμβριο.

Η υπόθεση ανανέωσης του Ουσμάν Ντεμπελέ με την Μπαρτσελόνα έχει κολλήσει, με τις δύο πλευρές να μην έχουν κατορθώσει ακόμα να έρθουν σε συμφωνία.

Ο Γάλλος διεθνής εξτρέμ προτιμάει πλέον να παραμείνει στο σύλλογο, παρότι είναι ελεύθερος να υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα, αφού το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου.

Παρότι έμοιαζε βέβαιο ότι θα αποχωρήσει, είτε για την Παρί είτε για την Τσέλσι που ακούστηκαν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, όσο κυλάει ο χρόνος, ο 25χρονος πήρε τηλέφωνο τον Τσάβι και να του ανακοίνωσε αφενός πως θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και αφετέρου του ζήτησε να μεσολαβήσει, ώστε ο σύλλογος να καταθέσει νέα ανανεωμένη προσφορά.

Ο Καταλανός κόουτς τον παρέπεμψε στην πρόταση ανανέωσης που έχει στο συρτάρι του από τον περασμένο Δεκέμβριο και στην οποία δεν έχει απαντήσει, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται να βελτιωθεί.

Σύμφωνα με την AS, ο Τσάβι φέρεται να είπε στον Ντεμπελέ: “Ουσμάν, έχεις πρόταση από τον σύλλογο από τον Δεκέμβριο. Ή θα αποδεχθείς αυτήν την προσφορά, ή διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ο σύλλογος δεν πρόκειται να σου κάνει νέα πρόταση, όπως σου είπα στην τελευταία συνάντηση που είχαμε”.

To Top