Τσάβι: “Την ημέρα που θα νιώσω ότι δεν εμπνέω τους παίκτες μου θα πάω σπίτι”

Η Μπαρτσελόνα είναι στο +9 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει κάνει ήδη το βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Copa del Rey, επικρατώντας των “μερένγκες” στο Μπερναμπέου με 1-0.

Ο Τσάβι τόνισε πως θα ήθελε συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των “μπλαουγκράνα”, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της ομάδας.

Μάλιστα, υποστήριξε πως την ημέρα που θα αισθανθεί ότι έχει χάσει τους παίκτες του θα είναι κι αυτή που θα αποχωρήσει μόνος του από τον σύλλογο.

“Πρώτα να έρθουν τα αποτελέσματα και μετά η ανανέωση. Δεν πρόκειται για χρήματα ή χρόνια συμβολαίου, αλλά για το γεγονός ότι θέλω ο σύλλογος να πάει καλά. Την ημέρα που νιώσω ότι δεν εμπνέω τους παίκτες, θα πάω σπίτι μου.

Θα έμενα στην Μπαρτσελόνα όλη μου τη ζωή. Είναι το σπίτι μου. Αλλά όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Με κρίνουν και με επικρίνουν συνεχώς. Είναι δύσκολο, έχω οικογένεια και μικρά παιδιά.

Υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν αξίζει να είσαι προπονητής της Μπαρτσελόνα. Και περισσότερο αν είσαι culé σαν εμένα. Είναι πολύ δύσκολο όταν σου λένε ότι είσαι άχρηστος ή ότι δεν έχεις προσωπικότητα.

Μερικές φορές δεν μαθαίνεις για την κριτική που σου κάνουν και σου τηλεφωνεί ένας φίλος και σου λέει ότι σε σκοτώνουν’, είπε ο Καταλανός τεχνικός.

To Top