ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσάβι Τόρες για Άρη!

Ο Άρης συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις και ήδη η περίπτωση του 31χρονου Ισπανού αμυντικού χαφ, Τσάβι Τόρες, έρχεται στο προσκήνιο. Ο Ίβηρας μέσος έχει προταθεί και εξετάζεται από την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι κιτρινόμαυροι αναζητούν στόπερ, αμυντικό μέσο και φορ. Σε ότι αφορά την αναζήτηση αμυντικού μέσου ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι ο Τσάβι Τόρες. Είναι Ισπανός, γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1986 με θητεία σε αρκετές ομάδες της Primera Division.

Τη σεζόν 2008-2009, μάλιστα, έπαιξε σε δύο αγώνες της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, κατακτώντας πρωτάθλημα με τους “μπλαουγκράνα”. Ακολούθησαν οι Μάλαγα, Λεβάντε, Χετάφε, Μπέτις, Σπόρτινγκ Χιχόν και τελευταίος του σταθμός ήταν η Περθ Γκλόρι της Αυστραλίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 24 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 4 γκολ. Στην Primera Division έχει παίξει σε 157 ματς, σε 26 στη Segunda Division, ενώ μετρά και έξι συμμετοχές στο Europa League.

To Top