ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσάικος: «Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη…»

Ο προπονητής των παίδων του Άρη, Μιχάλης Τσάικος, μετά την αυλαία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, δημοσίευσε στο προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μία δήλωσή του αναφορικά με αυτό, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε:

«Τα φώτα έσβησαν για την χρονιά που μας πέρασε. Όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όχι στις καλύτερες συνθήκες για αγώνες. Βέβαια ποιος νοιάζεται γι΄ αυτό στην Ελλάδα του φύγε ευθύνη από πάνω μου.

Τα συγχαρητήρια είναι για όλα τα παιδιά όχι μόνο γι΄ αυτά που συμμετείχαν εκεί, αλλά και για όλα τα αυτά που κυνηγούν το όνειρό τους καθημερινά κάνοντας μεγάλες θυσίες. Είναι τύχη να βρεις τα δεκαεφτά παιδιά που το θέλουν περισσότερο από όλους , που θα έχουν το κεφάλι ψηλά ακόμα και στα δύσκολα για να δώσουν την επόμενη μέρα την μάχη τους.

Έτσι μας είπαν τύχη είναι το αντί για πρώτος να είσαι τέταρτος για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητά μας που την παραδεχόμαστε βέβαια. Στην Ελλάδα που ζούμε όλα στην τύχη τα έχουμε, γιατί είμαστε ανύπαρκτοι.

Νιώθω τόσο περήφανος για όλους εσάς κύριοι που ο καθένας με τον τρόπο του έβαλε κάτι για να πάρετε από όλους τα εύσημα. Συγχαρητήρια σε όλους σας και να συνεχίσετε με την ίδια προσήλωση σε ό,τι κάνετε στην ζωή σας. Χωρίς εφησυχασμό γιατί απ΄ ότι καταλάβατε η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη. Να το ξεχάσετε γρήγορα, προχωράμε. Όποιος για το παρελθόν μιλάει δεν έχει να δώσει κάτι στο μέλλον.

Υ.Γ.: Αν κάποιου το αυτί μπορεί να ιδρώνει έστω και λίγο θα έπρεπε να νοιάζονται που κάποιοι πριμοδοτήθηκαν αδίκως από ένα λάθος τους και ενώ το παραδέχτηκαν δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν ένα συγνώμη από τα παιδιά. Δεν είναι η ματαιοδοξία μας τα πρωταθλήματα . Η επιβράβευσή μας είναι το μέλλον των ανθρώπων. Είναι αριστούχοι σε ότι κι αν κάνουν».

Πηγή: tsiotras.blogspot.com

To Top