ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάλος και Παπαδόπουλος “κατασκόπευσαν” Άρη

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του Άρη, ενός εκ των βασικών διεκδικητών της ανόδου, είχε ο Πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσαλός, αλλά και ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος, που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του… βροχερού Παγκρητίου Σταδίου για να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League, ανάμεσα στον Εργοτέλη και τους Θεσσαλονικείς (2-3).

Αυτά αναφέρει το Κρητικό σάιτ prismanews.gr υπογραμμίζοντας ακόμη:

“Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας έβγαλαν τα συμπεράσματα τους, “τσέκαραν” τον Άρη, ενώ στο… μικροσκόπιο τους μπήκε και ο Εργοτέλης καθώς να μην ξεχνάμε ότι σε δύο αγωνιστικές τα δύο Ηρακλειώτικα σωματεία τίθονται αντιμέτωπα στο Παγκρήτιο για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της κατηγορίας, στις 04/12 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Στις εξέδρες του Παγκρητίου έδωσαν το παρών και ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με τους Αλέξη Περογαμβράκη, Νίκο Ζιαμπάρη, Θανάση Παπατόλιο αλλά και άλλους, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Να αναφέρουμε, πως στην πρώτη από τις δύο παρακάτω εικόνες, φαίνεται και ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που “πάτησαν” χορτάρι στην Ελλάδα, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, παλαίμαχος του Ολυμπιακού”!

To Top