(Τ)σάμπα μάγκες με πέναλτι μαϊμού (3-1) -videos

 

Γίνεται να χορέψεις σάμπα με… δεκανίκι; Γίνεται! Η μέτρια Βραζιλία χρειάστηκε ένα πέναλτι-μαϊμού κι έναν εκπληκτικό Νεϊμάρ για να λυγίσει την Κροατία (3-1) και να ξεκινήσει νικηφόρα το Μουντιάλ! 

Mε το δεξί ξεκίνησε το Μουντιάλ 2014 η διοργανώτρια, Βραζιλία, καθώς νίκησε με 3-1 την Κροατία, η οποία προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μαρσέλο και έφτασε κοντά στην έκπληξη.

Με δύο γκολ του Νεϊμάρ και ένα πέναλτι… μαϊμού στο 70′ έκαναν ανατροπή οι Βραζιλιάνοι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο κορυφαίος του αγώνα, ο Οσκάρ με ένα εξαιρετικό τέρμα.

Η “σελεσάο” παίρνει νίκη σε πρεμιέρα της για 19ο συνεχόμενο Μουντιάλ (!), το αυτογκόλ του Μαρσέλο ήταν το πρώτο Βραζιλιάνου σε διοργάνωση, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου το πρώτο γκολ είναι αυτογκόλ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Αρενα Κορίνθιας

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο (63′ Ερνάνες), Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ, Χουλκ (68′ Μπερνάρντ), Νεϊμάρ (88′ Ραμίρες), Φρεντ.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλκο, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κόβατσιτς (61′ Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Όλιτς, Γέλαβιτς (78′ Ρέμπιτς).

Γκολ: 29′ και 71′ πέν. Νεϊμάρ, 92′ Οσκάρ / 11′ αυτ. Μαρσέλο

Κάρτες: 27′ Νεϊμάρ, 65′ Τσόρλουκα, 69′ Λόβρεν, 88′ Λουίζ Γκουστάβο / –


to 1-1 από greenfaliro


to 2-1 από greenfaliro


to 1-1 από greenfaliro

To Top