ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο διαφοροποιούν το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

Η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η απουσία από τα φετινά πλέι οφ είναι οι δύο αιτίες που ο Άρης ξεκινάει πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινούν στις 20 Σεπτεμβρίου και ο Άρης αν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους θα παίξει έξι αγώνες ως τις αρχές Οκτωβρίου.

Επειδή δεν μπήκε στα πλέι οφ φέτος, θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο Κύπελλο Ελλάδας εκείνες τις ημέρες – στις 22 Σεπτεμβρίου έχει πει η ΕΟΚ – γιατί θα υποχρεωθεί να δώσει και άλλα παιχνίδια εκτός από τον νοκ άουτ προημιτελικό που έδινε μέχρι πέρσι. 

Αν ο Άρης καταφέρει να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα προκριματικά του Κυπέλλου θα έχει ήδη δώσει πριν το πρωτάθλημα εννιά επίσημα παιχνίδια!

Αυτό σημαίνει ότι θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της προετοιμασίας ως προς την έναρξή της. Είναι προφανές ότι ο Άρης θα ξεκινήσει νωρίτερα από άλλες χρονιές την προετοιμασία του και αυτό προφανώς σημαίνει ότι θα πρέπει να κινηθεί ακόμα πιο γρήγορα για την στελέχωση του ρόστερ του.

To Top