Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ: «Σφραγίζει» το εισιτήριο η Σίτι (video)

Με «προίκα» το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Γκλάντμπαχ και είναι μια ανάσα από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτοιμη να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Απόψε φιλοξενεί στο «Έτιχαντ» την Γκλάντμπαχ (22:00, COSMOTE Sport 1) έχοντας τεράστιο προβάδισμα χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καλπάζει στην Premier League, όπου βρίσκεται στο +14 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, καθώς συνεχίζει σε προημιτελικό Κυπέλλου και τελικό Λιγκ Καπ. Οι «πολίτες», που απόψε θα είναι πλήρεις, έχουν κερδίσει τα 22 από τα 23 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Γκλάντμπαχ, στον αντίποδα, έχει υποχωρήσει δέκατη στην Bundesliga και είναι σε κακή κατάσταση μετρώντας επτά ήττες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία ματς. Η τελευταία της νίκη ήταν στις 3 Φεβρουαρίου απέναντι στη Στουτγάρδη (1-2). Ο Μάρκο Ρόζε, που το καλοκαίρι θα αναλάβει τη Ντόρτμουντ, έχει αμφίβολους για σήμερα τους Κράμερ και Τουράμ.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στους ομίλους τις σεζόν 2015/16 και 2016/17 με την Σίτι να έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στη Γερμανία.

Πιθανές συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Γκουντογκάν, Φεράν Τόρες, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Γκλάντμπαχ (Ρόζε):Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Ζακαρία, Νέιχαους, Χόφμαν, Στιντλ, Βολφ, Πλεά.

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία).

To Top