Τσάμπιονς Λιγκ: 2 ή 3 γκολ σε Τορίνο και Γλασκώβη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Το σερί στις «Μπόμπες» συνεχίστηκε και χθες με την Ντόρτμουντ να μας χαρίζει απόδοση 2.80 στο Χ2 (2-2 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης), την Σάο Καετάνο να «πληρώνει» 2.50 στο 2 DNB (0-2 την Κρισιούμα) και την Καρλάιλ να βγάζει απόδοση 2.01 στο Χ2 με αντίπαλο την Πρέστον (1-1 τελικό σκορ).

Βέβαια λίγο έλειψε το ταμείο να… εκτοξευτεί, αφού τόσο η Άρσεναλ όσο και η Ροτσντέιλ δε μας έκαναν το χατήρι. Ωστόσο και στα δύο στοιχήματα πήραμε πίσω το ποντάρισμά μας χάρη στο DNB. Πάμε λοιπόν στις σημερινές προτάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει στα «Μονά» το 2 ή 3 γκολ στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Νόρτζελαντ. Οι Ιταλοί ψάχνουν διακαώς την πρώτη τους νίκη κόντρα στους Δανούς και ήρθε η ώρα να την κάνουν. Με τον «Άσσο» όμως να παίζεται χαμηλά (1.17) δεν αξίζει το ρισκο. Από την άλλη βέβαια, βρίσκουμε τεράστια στοιχηματική αξία στο 2.25 που προσφέρει η Bet 365 στο 2 ή 3 γκολ. Το ίδιο στοίχημα (2 ή 3 γκολ) επιλέξαμε και στην αναμέτρηση Σέλτικ – Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.20. Οι Σκωτσέζοι που δυσκόλεψαν τους Καταλανούς στην Ισπανία, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να ξέρουν καλά τον τρόπο να βρίσκουν δίχτυα. Κλείνοντας τα «Μονά» πάμε με το Over 2.5 στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Σπαρτάκ Μόσχας σε απόδοση 1.80. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους από το πρώτο κιόλας λεπτό να κλείνουν στα καρέ τους Ρώσους.

Στις «Μπόμπες» που μετρούν 6/6 (και δύο draw – επιστροφές χρημάτων) το τελευταίο διήμερο ξεκινάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μπράγκα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.48 στην Bet Victor. Οι Πορτογάλοι θα «σκυλιάσουν» για το τρίποντο που το χρειάζονται πάση θυσία, ώστε να διατηρήσουν αρκετές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Άγγλοι από την άλλη πλευρά έρχονται από μία σειρά δύσκολων αγώνων και με εννέα βαθμούς είναι με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση. Τέλος έκπληξη προβλέπουμε και στο «Μεστάγια» με την Μπάτε να είναι ικανή για την «εκδίκηση» κόντρα στη Βαλένθια. Στον αγώνα της Λευκορωσίας οι γηπεδούχοι είχαν «στριμώξει» μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου τη Βαλένθια, η οποία είχε σε μεγάλη μέρα τον Σολδάδο ( ο οποίος σήμερα ενδέχεται να απουσιάσει λόγω οικογενειακού προβλήματος) και πήρε το ματς χάρη σε δικό του χατ –τρικ. Σήμερα οι Λευκορώσοι θα παρουσιαστούν πιο «διαβασμένοι» και σίγουρα έχουνε περισσότερες πιθανότητες να μη χάσουν, από αυτές που προσδιορίζει το 4.19 που προσφέρεται το Χ2 στην Bet at home.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 σημεία σε απόδοση 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία:

Σοσό – Εβιάν 1 (2.50)

Κλουζ – Γαλατασαράι 2 DNB (2.15)

Πλίμουθ – Μπάρτον 1 (2.40)

Μάδεργουέλ – Νταντί Γιουνάιτεντ 1 (2.50)

Στο Μπάσκετ σε ρυθμούς Eurocup κινούμαστε σήμερα με τον tipster μας να δίνει 4 σημεία. Από αυτά ξεχωρίζουν το – 1.5 Άρτλαντ στην αναμέτρηση με τη Ρίγα και στο +8.5 Τρέφλ Σόποτ στον αγώνα με τη Γαλατασαράι.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Πάμε Στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top