Τσάμπι Αλόνσο: «Προνόμιο για μένα να συναντήσω τον Μουρίνιο ως αντίπαλο»

Η Λεβερκούζεν φιλοξενείται απόψε (11/05 22:00) στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το Europa League με τον προπονητή της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, να δίνει τις εκτιμήσεις του για το παιχνίδι αλλά και την «μάχη» απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο.
Είναι ο αναγεννητής των «Ασπιρίνων» την εφετινή χρονιά, η Λεβερκούζεν με αυτόν στον πάγκο ονειρεύεται ξανά και απόψε καλείται να κάνει το πρώτο βήμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στο δεύτερο ματς εν όψει του τελικού της Βουδαπέστης.

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Ρόμα, μιλώντας για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του αλλά και τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς θεώρησε προνόμιο το οτι θα τεθεί αντιμέτωπός του.

«Για μένα αποτελεί προνόμιο το ότι θα τεθώ αντιμέτωπος με τον Μουρίνιο. Εκτός του τι περιμένω από αυτόν, περιμένω αρκετά και από τους παίκτες του οι οποίοι έχουν εμπειρία αλλά και ποιότητα», τόνισε αρχικά ο Ισπανός ενώ στη συνέχεια ανέφερε στο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του στον αποψινό αγώνα.

«Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και μετά σε μία εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο στην έδρα μας. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Δε μπορώ να περιμένω να χαιρετήσω τον Μουρίνιο, έχω πολύ καλές αναμνήσεις με αυτόν από την Μαδρίτη αλλά όταν ξεκινήσει το παιχνίδι θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού και άλλοτε ποδοσφαιριστή του «Special One».

To Top