ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσάνας: «Η Εθνική είναι πάνω από πρόσωπα…»

Προσωρινός προπονητής της Εθνικής Ανδρών αναλαμβάνει ο Κώστας Τσάνας, ενώ η Ομοσπονδία μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού, ώστε να καθίσει στον πάγκο μέχρι και τα τελικά του Μουντιάλ 2018.

O 47χρονος τεχνικός τόνισε ότι η Εθνική είναι πάνω από πρόσωπα.

«Ευχαριστώ θερμά την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Εθνική Ομάδα. Για να έχει αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που αρχίζουμε, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε σε ποια θέση βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι οι διεθνείς έχουν, πάνω απ’ όλους, τη δύναμη για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Αυτή τη δύναμη έχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν την Εθνική ως πραγμάτωση των στόχων τους. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Διότι η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι παίκτες της ή ο προπονητής της. Είναι πάνω από πρόσωπα», ανέφερε σε δηλώσεις του το απόγευμα της Παρασκευής (7/8) ο Κ. Τσάνας, ο οποίος έδωσε το «παρών» και σε μια συνάντηση συνεργασίας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, παρόντος του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα δει εν δράσει τους διεθνείς της ΑΕΚ στο σαββατιάτικο (8/8) φιλικό με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ και του Ολυμπιακού στη φιλική κυριακάτικη (9/8) αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

To Top