ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσάνας: “Πιστεύουν οι άλλοι σε εμάς και όχι εμείς”

O Κώστας Τσάνας, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Ρουμανία, τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. 

Αναλυτικά:

“Η βαθμολογία δεν δείχνει αυτό που λέει ο Ιορντανέσκου, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη να βρούμε τον εαυτό μας. Μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς απ’ αυτό το ματς για ν’ αλλάξει η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να απαιτήσουμε, τουλάχιστον, είναι μια εμφάνιση αντάξια του ονόματός μας. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν οι άλλοι στην ομάδα μας και να μην πιστεύουμε εμείς. Υπάρχει απογοήτευση τόσο στους φιλάθλους, όσο και σε εμάς που βρισκόμαστε στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που ποτέ δεν μπορείς να κοιτάξεις το μέλλον και να μπερδεύεις το παρελθόν. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία (το 2004) το χαρήκαμε, αλλά τώρα πρέπει να δούμε το μέλλον. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας.

Είναι παραδοσιακά μια χώρα που είχε καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα σύνολο που έχει περισσότερο πλεονεκτήματα απ’ ότι μειονεκτήματα. Γίνεται ισχυρή στην έδρα της και έχει έναν σπουδαίο προπονητή που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τι μπορεί να καταφέρει. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για την τακτική μου. Θέλω όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σε εγρήγορση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικοί. Έχουμε κίνητρο στα τρία παιχνίδια που απομένουν και θα προσπαθήσουμε από αύριο να κάνουμε μια νέα αρχή. Ο σύντομος χρόνος που ακολούθησε μεταξύ των δύο παιχνιδιών μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.”

To Top