Τσέεφέριν για την ESL: «Το έκαναν εν μέσω πανδημίας και τώρα εν μέσω πολέμου, ζουν σε άλλο κόσμο»

«Αιχμηρή» τοποθέτηση για το τι κοιτούν να κάνουν και πάλι αυτή την περίοδο οι τρεις ομάδες!

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσάφεριν τα έβαλε ξανά με τους Αντρέα Ανιέλι, Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζουάν Λαπόρτα για το γεγονός ότι οι τρεις ισχυροί άνδρες των Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα, επανέρχονται με την ESL εν μέσω πολέμου.

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι αναμένεται την Πέμπτη (03/03) να παρουσιάσει στο Business of Football Summit των Financial Times. το νέο του πλάνο για την ίδρυση της European Super League.

Μία από τις ιδέες του είναι η εισαγωγή εγχώριου προκριματικού πρωταθλήματος και οι σύλλογοι που θα υποστηρίξουν αυτό το πλάνο θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων ομάδων σε χώρες όπως το Λουξεμβούργο, καθώς και πόλεις όπως το Δουβλίνο.

Από την πλευρά της η UEFA εξακολουθεί να είναι κάθετη στην ίδρυση της ESL κι αυτό φρόντισε να υπενθυμίσει, ο πρόεδρο της, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Πρώτα κυκλοφόρησαν ανοησίες εν μέσω πανδημίας. Τώρα ακούμε ότι ξεκινούν νέες διαδικασίες εν μέσω πολέμου. Πρέπει να ζουν σε έναν παράλληλο κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA στο FT Business of Football Conference.

To Top