ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέζαρεκ: «Ιδανικός για τον Άρη ο Χαΐροβιτς, μόλις τον είδαμε είπαμε… τι παικταράς ήρθε»

Ο Κροάτης Ντάνιελ Τσέζαρεκ πέρασε από τον Άρη, γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας και μίλησε για το πώς θα μπορέσει ο Ιζέτ Χαϊροβιτς -ο οποίος έπαιζε τα τελευταία χρόνια στην Κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ – να προσφέρει στους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 FM:

Αρχικά για το αν είναι κοντά στο ποδόσφαιρο: Eίμαι κοντά στο ποδόσφαιρο, δουλεύω σαν μάνατζερ με παιδιά που είναι ταλέντα από την Κροατία. Έχω καλούς παίκτες αλλά για τον Άρη πρέπει να είναι… έξτρα ταλέντα, παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Έχω και καφετέρια, καλά πάνε τα πράγματα στα επιχειρηματικά.

Για τον Χαϊροβιτς: Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στο γήπεδο. Με την Ντιναμό έπαιζε πολύ καλά, στο τέλος δεν τον έβαζε και δεν ξέρω γιατί, πάντως ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι αριστεροπόδαρος, γρήγορος, έχει καλό σουτ. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει την διαφορά. Μου αρέσει σαν δεξί εξτρέμ που συγκλίνει και μπαίνει μέσα με το αντίθετο πόδι, κάνει την ίδια κίνηση με τον Ρόμπεν και σουτάρει. Από τα πρώτα παιχνίδια που ήρθε εδώ λέγαμε «αυτός είναι παικταράς». Βέβαια ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη φανέλα και πίεση. Νομίζω όμως ότι θα αντέξει.

Για την αίσθηση που θα ζήσει: Αυτός θα ζήσει ξανά αυτό που όλοι αγαπάμε. Την πίεση, το γήπεδο, το να είσαι πρωταγωνιστής, για αυτό παίζεις μπάλα. Εγώ προσωπικά όταν δεν το ένιωθα αυτό στο γήπεδο ήμουν τραγικός.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη και αν ταιριάζει ο Χαΐροβιτς στην ομάδα: Πάντα βλέπω αποτελέσματα, νέα και μεταγραφές, δεν μπορώ δυστυχώς όμως να ασχοληθώ όσο θέλω. Από αυτά που έχω δει, ο Χαΐροβιτς είναι ιδανικός για το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει ο Άρης.

Για το αν έχει επαφές με πρώην παίκτες του Άρη: Έχω επαφές, με τον Λαζαρίδη, με τον Βελλίδη, με τον Καζανφέρη. Περάσαμε δύο χρόνια, κάναμε αυτό το παιχνίδι με την Ατλέτικο, ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου, δεν μπορώ να τα ξεχάσω αυτά.

Για την Εθνική Κροατίας: Κάτι δεν πάει καλά, αυτή η Κροατία δεν είναι η Κροατία του 2018, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο που παίζει η Κροατία. Με την Ισπανία το γυρίσαμε, αλλά συνολικά δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο που παίζαμε.

Για τον Ντάτκοβιτς: Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, το τι έγινε με τον Άρη δεν το ξέρω.

To Top