Τσέλσι: Έκλεισε η μπουτίκ μετά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς

Μετά τις κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς από την Κυβέρνηση της Αγγλίας, έκλεισε άμεσα η μπουτίκ του συλλόγου.

Τα πρώτα προβλήματα στην Τσέλσι ξεκίνησαν την Πέμπτη (10/3) έπειτα από τις κυρώσεις που επέβαλε η Βρετανική Κυβέρνηση στους επτά Ρώσους ολιγάρχες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος των “μπλε”, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε το “πάγωμα” της περιουσίας τους, γεγονός που καθιστά την πώληση της Τσέλσι αδύνατη, όσο τουλάχιστον ισχύει η “τιμωρία”.

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Τζέιμς Γκούντισον, μετά την επιβολή κυρώσεων ακολούθησε το “λουκέτο” στην μπουτίκ της ομάδας, η οποία μέχρι τις 11:00 (13:00 ώρα Ελλάδας) παρέμενε ανοικτή.

Θυμίζουμε πως εκτός από το “μπλόκο” στην πώληση, η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει αγορές ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε και να υπογράψει νέα συμβόλαια με τους παίκτες της.

Επιπλέον δεν θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της και πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας, ενώ στο γήπεδο δεν θα γίνονται πωλήσεις προϊόντων της ομάδας. Θα λειτουργούν δηλαδή, μόνο οι καντίνες και τα εστιατόρια εντός του γηπέδου.

To Top