Τσέλσι: Γλιτώνει τους μισθούς του Λουκάκου στον δανεισμό

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήθελε να φύγει, η Τσέλσι το επέτρεψε έστω και με δανεισμό, ωστόσο, «φόρτωσε» στην Ίντερ τους μισθούς του Βέλγου επιθετικού μετά την αποτυχημένη επαναφορά του στο Λονδίνο.

Οι «μπλε» μπορεί να πίστεψαν το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Λουκάκου θα ήταν πεισμωμένος για να πετύχει με τη μπλε φανέλα, αφού κι εκείνος αισθανόταν πως είχε αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές πίσω, αλλά η θεωρία από την πράξη είχαν τεράστια απόσταση.

Ο Big Rom πρόσφερε ελάχιστα, τα έκανε… μαντάρα με τις δηλώσεις του, άρχισε να του λείπει γρήγορα το Μιλάνο και τώρα πέτυχε το στόχο του. Επιστρέφει στους «νερατζούρι» με τους οποίους υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του διεθνή επιθετικού έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Και μπορεί η Τσέλσι να βγαίνει τρομερά ζημιωμένη στο οικονομικό λόγω και των όσων διέθεσε εκείνη για να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Telegraph, φροντίζει να μην έχει καμία οικονομική σχέση με τον Λουκάκου. Γι’ αυτό «φόρτωσε» και τους μισθούς του παίκτη στον ιταλικό σύλλογο για τη σεζόν κατά την οποία θα βρίσκεται εκεί ως δανεικός.

To Top