Τσέλσι – Γουλβς 3-0: Επιστροφή στην τετράδα με «μαέστρο» Μάουντ

Η Τσέλσι πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην Premier League, καθώς επικράτησε με 3-0 της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Έκανε τη διαφορά ο Μάουντ με δυο ασίστ, σκόραραν Χάβερτς, Πούλισικ και Μπρόγια.

Επιστροφή στην πρώτη τετράδα για την Τσέλσι. Οι Μπλε νίκησαν με 3-0 τη Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έκαναν το 2/2 στην Premier League υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ και έφτασαν τους 16 βαθμούς, δυο περισσότερους από τη Μπράιτον, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο. «Μαέστρος» ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος δημιούργησε τα γκολ των Χάβερτς και Πούλισικ. Σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι ο Αρμάντο Μπρόγια. Aποθεώθηκε από τους Λονδρέζους ο αντίπαλος, Ντιέγκο Κόστα.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ζοσέ Σα, όμως τα κατάφεραν στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Ο Μάουντ έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Χάβερτς με κεφαλιά «κρέμασε» τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι μοίρασε τη δεύτερη ασίστ του στο 53′ όταν με εξαιρετική κάθετη πάσα έκοψε στη μέση την άμυνα της Γουλβς και ο Πούλισικ νίκησε σε τετ α τετ τον Σα. Στο 88′ ο Κόβασιτς «πέταξε» τη μπάλα στον χώρο, ο Μπρόγια πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μπλέ φανέλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

To Top