Τσέλσι: Εκτός για έξι εβδομάδες ο Τιάγκο Σίλβα – Χάνει τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ

Τις υπηρεσίες του Τιάγκο Σίλβα από το κέντρο της άμυνας της Τσέλσι, θα στερηθεί ο Γκρέιαμ Πότερ για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στο πόδι στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την Τότεναμ (26/02) και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 19ο λεπτό. Μάλιστα, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο γόνατο, που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για έξι εβδομάδες, ενώ και οι «μπλε» εξέδωσαν ανακοίνωση για τον τραυματισμό του.

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

«Έχοντας τραυματιστεί στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ, ο Τιάγκο υποβλήθηκε σε περαιτέρω αξιολόγηση και σάρωση κατά την επιστροφή του στο προπονητικό κέντρο τη Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από αυτές τις αξιολογήσεις επιβεβαίωσαν τη βλάβη στους συνδέσμους του γόνατος του Τιάγκο και τώρα θα συνεργαστεί στενά με το ιατρικό τμήμα του συλλόγου κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του για να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό».

Έτσι, ο 38χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Πότερ για τον κρίσιμο επαναληπτικό των «16» του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ (07/03), στον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει στην Τσέλσι τη φετινή σεζόν.

To Top