Τσέλσι: Επιστρέφει ο Τζέιμς, υποτροπή και νέα αναβολή στο ντεμπούτο του Λάβια των 70 εκατ. ευρώ!

Διαθέσιμος θα είναι για το ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ ο Ρις Τζέιμς, την ώρα που ο Ρόμεο Λάβια δυσκολεύεται να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και θα χρειαστεί να κάνει λίγη ακόμα υπομονή για να ντεμπουτάρει με την Τσέλσι.

Ανάμεικτα τα νέα στο στρατόπεδο της Τσέλσι, που ήδη… φουλάρει για την επιστροφή στην Premier League. Άλλωστε έχει μπροστά της ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, το ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ (21/10). Στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για το συγκεκριμένο ματς θα είναι ξανά, σύμφωνα με το Athletic και ο Ρις Τζέιμς, ο αρχηγός των Μπλε, ο οποίος είχε τραυματιστεί μόλις στο πρώτο ματς της σεζόν, αυτό απέναντι στη Λίβερπουλ στα τέλη Αυγούστου.

Αντίθετα ωστόσο, όσον αφορά τον Ρόμεο Λάβια, που προσγειώθηκε το καλοκαίρι στο Δυτικό Λονδίνο από τη Σαουθάμπτον αντί 70 εκατομμυρίων ευρώ, οι φίλοι των Μπλε θα χρειαστεί να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή.

Ο Βέλγος χαφ έχει μείνει εκτός δράσης με πρόβλημα στον αστράγαλο από τις αρχές Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχει παίξει με τη νέα του ομάδα. Κι αυτό από ό,τι φαίνεται θα αργήσει να συμβεί, μιας και, σύμφωνα με την Daily Mail, το πρόβλημά του υποτροπίασε και θα παραμείνει στο απουσιόλογιο της Τσέλσι για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη.


To Top