Τσέλσι: Η συγκομιδή της το 2023 θα την έστελνε στην Championship

Η τραγική βαθμολογική της συγκομιδή μέσα στο 2023 θα έστελνε την Τσέλσι στην Championship!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με την Τσέλσι από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο ο Τοντ Μπόελι και η κοινοπραξία του. Λίγα 24ωρα μετά την σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Carabao Cup, οι «μπλε» επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα στο «Μολινό» με 2-1 από τη Γουλβς.

Μια ακόμη ήττα για τους Λονδρέζους που μέσα στο 2023 έχουν καταφέρει να «σπάσουν» κάθε αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου. Από το πρώτο παιχνίδι του έτους, μέχρι και το χθεσινό, η Τσέλσι έχει μια από τις χειρότερες συγκομιδές βαθμών στην Premier League, η οποία θα ήταν ικανή να την «ρίξει» στην Championship, εάν υπήρχε ειδική βαθμολογία μόνο για το 2023!

Περισσότερες ήττες από κάθε ομάδα του πρωταθλήματος μέσα στο 2023
Από τις 17 ομάδες που ήταν και την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι έχει την τρίτη χειρότερη συγκομιδή βαθμών! Στην 18η θέση της συγκεκριμένης κατάταξης με μόλις 42 βαθμούς. Συγκομιδή που θα έστελνε την Τσέλσι στην Championship, παρότι τους τελευταίους 18 μήνες έχει δαπανήσει περισσότερο από 1 δισ. ευρώ. Μονάχα η Κρίσταλ Πάλας με 41 και η Νότιγχαμ Φόρεστ με 39, έχουν συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς από τους «μπλε» μέσα στο έτος.


To Top