Τσέλσι: Κινείται για Μπαντιασίλ σε περίπτωση που «χαλάσει» του Γκβάρντιολ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι βρίσκεται ο αμυντικός της Μονακο, Μπενουά Μπαντιασίλ, ο οποίος αποτελεί την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τον Γκβάρντιολ.

Μπορεί ο Γιόσκο Γκβάρντιολ να αποτελεί τον πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο οι πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Λειψίας για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό αναγκάζουν τους «μπλε» του Λονδίνου να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές.
Όπως αναφέρει η αγγλική «Athletic», το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την ομάδα του Γκρέιχαμ Πότερ σε περίπτωση που «ναυαγήσει» του Γκβάρντιολ, είναι αυτό του Μπενουά Μπαντιασίλ.

Ο νεαρός (21 ετών) Γάλλος ανήκει στη Μονακό έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ομάδας του Πριγκιπάτου, η οποία σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε περίπτωση που λάβει προσφορά ύψους 35 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, ο Μπαντιασίλ δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στη λίστα της Τσέλσι, η οποία εξετάζει επίσης τις περιπτώσεις των Εντικά (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Χινκαπιέ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

To Top