Τσέλσι – Λίβερπουλ 2-2: Ποδοσφαιρικός «ύμνος» με νικήτρια τη… Σίτι (videos)

Υπερθέαμα και αλληλοεξουδετέρωση. Τσέλσι και Λίβερπουλ χάρισαν ίσως το ματς της χρονιάς με την πρώτη απόπειρα στο 2022, έμειναν, όμως στο 2-2, σε μια βραδιά που νίκησε το ποδόσφαιρο και η… Μάντσεστερ Σίτι που κράτησε διψήφια διαφορά κι από τις δύο (λιγότερο ματς οι Reds).

Ο καθρέφτης της Premier League σε ένα ματς. Δύο ομάδες σε καθίζηση, με το διακύβευμα στα όρια της επιβίωσης. Δύο ομάδες (συν)διεκδικήτριες του τίτλου, σε μια από τις τελευταίες, ενδεχομένως, ευκαιρίες τους. Καμιά τους δεν έχει δικαίωμα να χαμογελάσει μετά από 90 λεπτά.

Όποιος παρακολούθησε το ματς, όμως, πασχίζει να πάρει ανάσα. Τσέλσι και Λίβερπουλ πάλεψαν με την ψυχή τους για το τρίποντο που θα κρατούσε μία από τις δύο γερά στο αντίκρυ της άπιαστης Μάντσεστερ Σίτι, συμβιβάστηκαν με ισοπαλία (2-2), χαρίζοντας μια σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που θύμισε άλλες εποχές, λόγω και της επιστροφής της κερκίδας ορθίων στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά από δυόμισι δεκαετίες.

Στο τέλος της βραδιάς, η μόνη που νιώθει νικήτρια είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αν και φωνάζει διαρκώς πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, ξέρει ότι με διψήφια διαφορά κι από τις δύο (ματς λιγότερο οι Reds και Τσέλσι-Σίτι στις 15/1), μπορεί να οραματίζεται από τώρα το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

To Top