Τσέλσι-Μπάγερν και αναβιώνουν μνήμες από το 2012

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια έχουμε στο αποψινό πρόγραμμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νάπολι φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι την Μπάγερν Μονάχου, με τους «μπλε» να έχουν κατακτήσει το μοναδικό Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας το 2012 απέναντι στην Βαυαρική ομάδα! Με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά.

Η πρόκριση για την Τσέλσι ήρθε δύσκολα από έναν όμιλο όπου υστερούσε στην ισοβαθμία από την Βαλένθια και έχοντας οριακά έναν πόντο περισσότερο από τον Άγιαξ. Η κλήρωση βέβαια με την Μπάγερν αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για την ίδια, απέναντι σε μια ομάδα όπου κατέκτησε το τρόπαιο πριν από οκτώ χρόνια. Ο αρχηγός της τότε ομάδας ήταν ο νυν προπονητής της (Λάμπαρντ). Στο πρωτάθλημα, επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, με το ματς να διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από την άλλη, η Μπάγερν πέρασε εύκολα βράδια στον όμιλο και με 6/6 νίκες έγινε μόλις η 7η ομάδα που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο. Προκάλεσε πάταγο το 7-2 επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, ενώ είχε μεταξύ άλλων και την καλύτερη επίθεση σε αυτή την φάση (24 τέρματα). Η φετινή της πρόκριση στους «16» του θεσμού είναι η 12η σερί. Σε φόρμα βρίσκεται μέσα στο 2020, μετρώντας έξι νίκες σε επτά επίσημα. Δυσκολεύτηκε πάντως την Παρασκευή, επικρατώντας της Πάντερμπον με 3-2 στο Μόναχο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Τσέλσι αναμένεται να παραταχθεί με τον Καμπαγιέρο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι μέσοι Πέδρο (2/0, 7/0) και Καντέ (3/0, 18/3) θα λείψουν. Από το στρατόπεδο της γερμανικής ομάδας, Πέρισιτς (μέσος, 6/1, 15/4) και Ζίλε (μπακ, 2/0, 8/0) έμειναν στο Μόναχο.

Τι παίζουμε όμως στοιχηματικά; Μια εντυπωσιακή Μπάγερν στους ομίλους, όμως το αποψινό θα διαφέρει αρκετά. Η Τσέλσι θα το παλέψει, ειδικά σήμερα στο Λονδίνο. Ο τρόπος που αγωνίζονται και οι δυο, προδιαθέτουν υψηλό σκορ. G/G & Over 2,5 στο 1.87.

Βρες τα κορυφαία φρουτακια στο Froytakia777.gr

To Top