Τσέλσι: Ο Πότερ είναι ο εκλεκτός για αντι-Τούχελ

Η Τσέλσι επέλεξε τον Γκράχαμ Πότερ ως διάδοχο του Τόμας Τούχελ, με τις συζητήσεις να ολοκληρώνονται εντός της ημέρας και την ανακοίνωση να αναμένεται ακόμα και την Πέμπτη.

Ο Γκράχαμ Πότερ είναι ο εκλεκτός της Τσέλσι για τη διαδοχή του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της. Ο Άγγλος προπονητής ταξίδεψε στο Λονδίνο για να μιλήσει με τους διοικούντες το σύλλογο, μεταξύ των οποιων και με τον επικεφαλής Τεντ Μπόλι, και όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις θα ολοκληρωθούν μέσα στη μέρα.

Πληροφορίες των ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για πολυετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο νυν προπονητής της Μπράιτον, με την ανακοίνωση να αναμένεται ακόμα και την Πέμπτη.

Ο 47χρονος θα πάρει την ευκαιρία του στην ελίτ του ποδοσφαίρου μόλις με την τέταρτη ομάδα του, έχοντας αρχίσει την πορεία του ως προπονητής στην Έστερσουντ το 2011, με τη Σουόνσι να ακολουθεί το 2018 και την Μπράιτον το 2019.

Η Μπράιτον αναμένεται να εισπράξει αποζημίωση ύψους 18.500.000 ευρώ, με την Τσέλσι να δίνει ακόμη 17.000.000 ευρώ για την απόλυση του μέχρι πρότινος προπονητικού επιτελείου της.

To Top