Τσέλσι: Πάει και για τεχνικό διευθυντή ο Τοντ Μπόελι

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι προχωράει και στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μετά την ανακοίνωση του Γκρέιχαμ Πότερ.

Μετά την πώληση της ομάδας στον Τοντ Μπόελι, εκτός από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αποχώρησε από την ομάδα και η Μαρίνα Γκρανοφσκάια, που μέχρι τότε έτρεχε τα περισσότερα ζητήματα του μεταγραφικού σχεδιασμού των Λονδρέζων. Ελλείψει της η ομάδα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα σ’ αυτό φέτος το καλοκαίρι και ο Μπόελι θέλει να το διορθώσει αυτό.

Έτσι μετά την πρόσληψη του Γκρέιχαμ Πότερ για τον πάγκο της ομάδας, θα αναζητήσει κι έναν τεχνικό διευθυντή σύμφωνα με το «Athletic», ο οποίος θα έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να επιλαμβάνεται αυτών των ζητημάτων. Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που μόλις ολοκληρώκε, επιφορτισμένος με το αντικείμενο αυτό ήταν ο ίδιος ο νεός ιδιοκτήτης της Τσέλσι με την βοήθεια ενός ακόμη μέλους του κονσόρτιουμ που αγόρασε την ομάδα, του Μπεχντάντ Εγκχμπαλί.

Η Τσέλσι θέλει μέχρι το Μουντιάλ να έχει βρει τον… άνθρωπό της, έτσι ώστε να μπορεί πιάσει δουλειά από τότε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχουν ήδη γίνει συνομιλίες με αρκετούς υποψηφίους. Μάλιστα για την γνώμη του θα ερωτηθεί και ο ίδιος ο Άγγλος προπονητής της ομάδας.

To Top