Τσέλσι: Παρακάμπτει τη ρήτρα του 2022 και κινείται το καλοκαίρι για Χάαλαντ (video)

Έτοιμη για εκταμίευση μεγάλου ποσού είναι η Τσέλσι, η οποία δεν θέλει να περιμένει μέχρι το 2022, όταν ο 20χρονος επιθετικός θα έχει ρήτρα 75 εκατ. ευρώ.

Θέλει άμεσα τον Έρλινγκ Χάαλαντ η Τσέλσι και είναι έτοιμη να πληρώσει!

Αποφασισμένοι για πολυδάπανη μεταγραφή είναι οι Λονδρέζοι, οι οποίοι σύμφωνα με την «Athletic» επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους από το προσεχές καλοκαίρι τον 20χρονο επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάαλαντ έχει συμβόλαιο με το γερμανικό κλαμπ μέχρι το 2024. Ωστόσο, υπάρχει ρήτρα -που ενεργοποιείται μετά το τέλος της σεζόν 2021-22- σε αυτό, βάσει της οποίας μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε ομάδα καταβάλει 75 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, η Τσέλσι δεν φαίνεται διατεθειμένη να περιμένει έως τότε και προτίθεται να πληρώσει πολύ μεγαλύτερο ποσό, ώστε να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου σε λίγους μήνες. Βάσει του ρεπορτάζ οι ιθύνοντες της θεωρούν ότι το καλοκαίρι του 2022 θα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός για τον Χάαλαντ λόγω της σχετικής ρήτρας.

Ταυτόχρονα, τον προσεχές Ιούνιο εκπνέει και το συμβόλαιο του Ολιβιέ Ζιρού, τον οποίο η Τσέλσι επιθυμεί να αντικαταστήσει με έναν top-class φορ.

To Top