Τσέλσι: Περισσότεροι από 10 οι υποψήφιοι αγοραστές των «μπλε»

Η Τσέλσι είναι «ομάδα φιλέτο» και ήδη περισσότεροι από 10 επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να την αποκτήσουν. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τη διάθεση πώλησης της Τσέλσι και πλέον οι μνηστήρες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέοι υποψήφιοι αγοραστές με αποτέλεσμα ο αριθμός των μνηστήρων, σύμφωνα με την τράπεζα  που είναι υπεύθυνη για την πώληση των μετοχών του Ρώσου μεγιστάνα, να είναι, πλέον, διψήφιος.

Η Τσέλσι είναι «ομάδα φιλέτο» για την Premier League. Έτσι πολλοί επιχειρηματίες επιδιώκουν την αγορά των μετοχών του Αμπράμοβιτς. Αρκετά ονόματα έχουν διαρρεύσει, όμως υπάρχουν και αυτά που έχουν καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά τους.

Η τράπεζα της Νέας Υόρκης Raine Group έχει αναλάβει το έργο να βρει αγοραστή για τους “μπλε”, με τη διορία υποβολής προτάσεων να λήγει στις 15 Μαρτίου. Παρ’ όλα αυτά, καθ’ υπόδειξη του Αμπράμοβιτς, δεν θα υπάρξει βιασύνη στη διαδικασία. “Δεν θα τρέξουμε τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό η Τσέλσι να έχει τον κατάλληλο ιδιοκτήτη για να την οδηγήσει μπροστά”, δήλωσε ο CEO της τράπεζας, Τζο Ράβιτς.

Για να γνωστοποιήσει στη συνέχεια ότι υπάρχουν πάνω από δέκα επίσημες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος ως προς τα ονόματα ή ως προς το αν αυτές συνοδεύτηκαν από προτάσεις εξαγοράς.

To Top