Τσέλσι: Προσφέρει τρεις παίκτες και χρήματα για τον Κέιν

Την ώρα που η ποδοσφαιρική Αγγλία αγωνιά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, εκεί όπου οκ ολίγες ομάδες (Τσέλσι, Λίβερπουλ, Λέστερ, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον) αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για τα εναπομείντα ευρωπαϊκά εισιτήρια, εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου το πρόσωπο που φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και μερικά 24ωρα είναι ο Χάρι Κέιν.

Αιτία η “βόμβα” που έριξε απροειδοποίητα, ζητώντας από τη διοίκηση της Τότεναμ να τον αφήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική καριέρα του, με την είδηση αυτή να έχει ως αποτέλεσμα να χτυπήσει κόκκινος συναγερμός σε Λονδίνο και Μάντσεστερ.

Και αυτό γιατί Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ εμφανίζονται άμεσα ενδιαφερόμενες για την απόκτηση του 27χρονου δεινού Άγγλου στράικερ, με τα σπιρούνια από την πλευρά τους να έχουν κατά νου να ζητήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα αν δεν μπορέσουν να αποτρέψουν τη φυγή του κάπτεν της εθνικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ποσό κοντά στα 175 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν αρκετό για να “πείσει” τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, να αφήσει τον Κέιν να φύγει, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, με την Σίτι που αναζητά τον αντί-Αγκουέρο ενόψει της νέας σεζόν να εμφανίζεται στην παρούσα φάση να έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Tottenham's Harry Kane applauds to supporters during a warm up before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, May 19, 2021. (Paul Childs/Pool via AP)

Αυτό πάντως δεν φτάνει για να βγάλει νοκ-άουτ τους άλλους δύο μνηστήρες, με το αμερικανικό “ESPN” να αποκαλύπτει μάλιστα πως η Τσέλσι θα προσπαθήσει να κάνει το “μπαμ” με τον Κέιν προσφέροντας χρήματα αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα, έχοντας κατά νου πως η συμπολίτισσα Τότεναμ θα χρειαστεί έμψυχο υλικό στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν για την ανοικοδόμησή της.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ομάδα του δυτικού Λονδίνου είναι διατεθειμένη, εκτός από χρήματα στην Τότεναμ, να προσφέρει και τρεις ποδοσφαιριστές: τους Τάμι Έιμπραχαμ, Κέπα Αριθαμπαλάγκα και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, την ίδια ώρα πάντως που η Τότεναμ είναι αρκετά επιφυλακτική ελέω της απροθυμίας της να ισχυροποιήσει άμεση ανταγωνίστριά της δίνοντας σε αυτήν τον Κέιν.

Και οι τρεις πάντως παίκτες φαντάζουν ως καλές λύσεις από τη στιγμή που η Τότεναμ θα χρειαστεί προσθήκες στο ρόστερ της το καλοκαίρι.

Στην επίθεση αν χάσει τον Κέιν θα θέλει τουλάχιστον έναν φορ, με τον Έιμπραχαμ να είναι αξιόπιστη λύση (15 γκολ τη σεζόν 2019-2020), ο Κέπα θα μπορούσε να υπερασπιστεί την εστία της με δεδομέν πως ο Λιορίς θα αποχωρήσει ενώ ο Χάντσον-Οντόι είναι ένας ποιοτικός παίκτης για οποιαδήποτε γραμμή κρούσης, με την Μπάγερν Μονάχου να τον έχει μάλιστα στο στόχαστρό της στις τελυταίες μεταγραφικές περιόδους.

To Top