Τσέλσι: Πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη για Κουντέ

Η Τσέλσι εντείνει τις προσπάθειές της για να αποκτήσει τον Κουντέ και κατέθεσε πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για να αποσπάσει το «ναι» της Σεβίλλης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Τσέλσι ενόψει της νέας σεζόν, η οποία «οργώνει» την αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ που θα πλαισιώσει τους Κουλιμπαλί και Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας.

Μέχρι πρότινος στο Λονδίνο είχαν επικεντρωθεί πάνω στην περίπτωση του Νέιθαν Ακέ, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι τους ανάγκασαν να στραφούν σε εναλλακτικές και συγκεκριμένα στον Ζιλ Κουντέ.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, οι Μπλε βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη και κατέθεσαν την πρώτη προσφορά τους ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους.

Πλέον μένει να φανεί αν οι Σεβιγιάνοι θα ενδώσουν στις πιέσεις της Τσέλσι, την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να επανέλθει με τη σειρά της στο προσκήνιο για την περίπτωση του Γάλλου στόπερ.

To Top