ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσίπρας: “Ο Άρης την καλύτερη ομάδα, θα ανέβει σίγουρα – Είχα να σκοράρω τρία χρόνια”

Ο Ανδρέας Τσίπρας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, μια μέρα μετά το παιχνίδι Καλλιθέας-Άρη.

Όσα είπε στον “Αρένα”:

«Είναι μεγάλη μέρα για μένα, γιατί είχα να σκοράρω τρία χρόνια και έβαλε δυο γκολ κατά του Άρη. Αξέχαστος αγώνας, σαν ένα όνειρο τα δυο γκολ που έβαλα».

-«Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα από τη μέση και μπροστά, ποιοτική, αλλά πίσω έχει αργούς παίκτες και αυτό εκμεταλλευθήκαμε εμείς για να βάλουμε τα γκολ και να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό αντίπαλο».

-«Ο Κουρμπανάς άλλαξε την ψυχολογία μας, την τακτική, παίξαμε αμυντικά με αντεπιθέσεις, γιατί έτσι έπρεπε να παίξουμε και είναι αλήθεια ότι ο προπονητής ήταν μαζί μας μόλις τρεις ημέρες και ίσως να μην γνώριζε και τα ονόματα κάποιων παικτών της ομάδας».

– «Ο Άρης έχει την καλύτερη ομάδα και θα βγει στην  Superleague, γιατί από πλευράς έμψυχου υλικού, διαθέτει το καλύτερο, αλλά ξέρουν καλύτερα από εμάς τι χρειάζεται να διορθώσουν».

– «Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από τον Ηρακλή, αλλά ακόμη δεν εκδηλώθηκε επίσημα, με πρόταση, επομένως δεν μπορώ να πω με σιγουριά εάν αποτελώ μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή, αλλά αυτό που θέλω είναι να βάλω γκολ και στην Κομοτηνή την Κυριακή».

To Top