Τσαγκρώνης εκτός τόπου και χρόνου: “Έγινε το πρώτο βήμα!” (video)

Ο Τάκης Τσαγκρώνης τα είδε όλα ωραία και καλά! Ναι, αλήθεια! Οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του φιάσκου πολύ απλά αποδεικνύουν ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ τόνισε: “Σήμερα έγινε ένα πρώτο βήμα. Θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι τα παιδιά του Άρη συνεχάρησαν τους νικητές. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία έγιναν ορισμένα λάθη τα οποία οφείλονται στην ανοχή της αστυνομίας και όχι τη δική μας, χωρίς να βγάζουμε εμάς από τις ευθύνες. Άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα τελικά έγιναν. Μια ομάδα (οπαδών του Παναθηναϊκού) κατέλαβε θέσεις που δεν έπρεπε, αυτό ήταν ένα πρόβλημα, προσπαθήσαμε να το λύσουμε. Το θέμα είναι ότι η αρχή έγινε και πιστεύω τις επόμενες φορές θα πάμε ακόμα καλύτερα με τη συμπαράσταση της αστυνομίας, αλλά να εφαρμόζει αυτά που λέμε”, είπε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να βλέπουμε περισσότερο τα θετικά, ούτως ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση, του να δημιουργούνται επεισόδια, παρά ορισμένες παραλείψεις, που σήμερα δεν είχαν αποτέλεσμα, όπως άλλες χρονιές. Φέτος βρέθηκε κόσμος στο γήπεδο, έγινε ένας αγώνας με φιλάθλους και προσπαθούμε να φτάσουμε στο τέλειο”.

Συνέχισε ότι “εσείς δεν προβάλλετε το θετικό και δημιουργείτε εντυπώσεις. Η ομοσπονδία έπρεπε να κάνει τον έλεγχο; Η ομοσπονδία συγκεκριμένα ακολούθησε αυτά που της ζήτησε η αστυνομία, που ήθελε τους φιλάθλους να είναι διάσπαρτοι. Δόθηκαν εισιτήρια σε τοπικούς συλλόγους. Τι να έκαναν; Να έρχονταν με τα λάβαρά τους;”

To Top