Τσαγκρώνης: “Τα “Δύο Αοράκια” μπορούν να γίνουν μόνιμη έδρα της Εθνικής”

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασίας της στο Ηράκλειο και τα “Δύο Αοράκια” ενόψει των αγώνων με Εσθονία (23/2) και Μεγάλη Βρετανία (25/2). Και, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, δεν αποκλείεται αν το κλίμα στο γήπεδο είναι τόσο ζεστό όσο στις προηγούμενες παρουσίες της ομάδας εκεί, να σκεφτούν στην ΕΟΚ σοβαρά να γίνουν τα “Δύο Αοράκια” η μόνιμη έδρα της Εθνικής. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ δήλωσε σχετικά: “Η φιλοξενία είναι πολύ καλή, νιώθουμε την Κρήτη σαν το σπίτι μας, ειδικά τα ‘Δύο Αοράκια’, που είναι από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα. Το γήπεδο συντηρείται καταπληκτικά και η στάση των ανθρώπων εδώ μας υποχρεώνει να είμαστε εδώ. Η Εθνική νιώθει ζεστασιά εδώ και αν συνεχιστεί αυτό, θα είναι το μόνιμο σπίτι της ελληνικής ομάδας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθεια που κάνουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιστεύω πως θα τους ικανοποιήσουμε.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες πετύχαμε κάτι διαφορετικό με τη βοήθεια των Κρητικών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης, σε ένα γεμάτο γήπεδο στον τελικό του Κυπέλλου. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας και οι αθλητές το ευχαριστήθηκαν χωρίς την πίεση όλων αυτών που προκαλούν τα επεισόδια”.

Ο τεχνικός της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε σχετικά: “Με πολλή χαρά ήρθαμε και πάλι στο Ηράκλειο για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όλα τα παιδιά είναι υγιή, όλοι δουλεύουν καλά, το κλίμα είναι εξαιρετικό και προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια που έρχονται. Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για μας, γιατί από αυτά τα αποτελέσματα θα κριθεί σε έναν μεγάλο βαθμό η συνέχεια. Και για την πρώτη φάση, αλλά σε μεγάλο βαθμό και για τη δεύτερη φάση».

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό του Ηρακλείου. «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι ο κόσμος εδώ αγαπά το μπάσκετ και ειδικά την Εθνική. Έχουν γίνει πολλές διοργανώσεις εδώ κι έχουν όλες στεφθεί με επιτυχία. Θέλουμε τώρα που είναι ένα τριήμερο, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, και δεν υπάρχουν σχολεία, ο κόσμος να έρθει κοντά και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τη φιλοξενεί στην Κρήτη ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Για μένα προσωπικά είναι ένας πολύ αγαπημένος τόπος και η φιλοξενία από τους διοργανωτές, την Περιφέρεια και το Δήμο είναι εξαιρετική. Μας εξυπηρετούν, κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς κανένα πρόβλημα και κερδίζουμε χρόνο, ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση είναι πολύτιμος”.

Αρναουτάκης: “Η Κρήτη υποστηρίζει την Εθνική ομάδα σε κάθε εκδήλωση”

Το παρών στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών έδωσε και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρνατουτάκης, ο οποίος δήλωσε σχετικά με τους δύο αγώνες που έρχονται: “Η Κρήτη έχει αποδείξει ότι υποστηρίζει την Εθνική ομάδα σε κάθε εκδήλωση. Αγαπά την Εθνική και θεωρώ πως πρέπει να στηρίξει το τριήμερο αυτό την ελληνική ομάδα για να προκριθεί. Εμείς υποστηρίζουμε αυτή την προσπάθεια ως Περιφέρεια Κρήτης και θεωρώ ότι με την αγάπη του κόσμου μπορούμε να κερδίσουμε, να πάμε στα τελικά και να γίνει στην Κρήτη η έδρα της Εθνικής. Γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και αγκαλιάζουμε μικρές και μεγάλες διοργανώσεις όλοι οι φορείς, ο Δήμος και η Περιφέρεια. Η Κρήτη το αξίζει να έχει μεγάλες διοργανώσεις”.

To Top