Τσαδήμας: «Θα παλέψουμε όλοι μαζί, για να φέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει, στην μεγάλη κατηγορία»

Ο λίμπερο Θοδωρής Τσαδήμας, προστέθηκε στο ισχυρό ρόστερ του Άρη για το ανδρικό βόλεϊ φέτος το καλοκαίρι, ενώ μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για την ανερχόμενη πορεία της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά:

“Προσπαθούμε να δίνουμε να δίνουμε το καλύτερο, εγώ βρίσκομαι στην πίσω ζώνη, υποδοχή και άμυνα, βλέπουμε τι γίνεται πίσω. Χρησιμοποιούμε τα πάντα πλέον, κεφάλι, πόδια.

Το ξεκίνημα της ανδρικής ομάδας για την φετινή σεζόν: Αρχικά, εγώ θέλω να μιλήσω όσον αφορά τον Άρη, γιατί είμαι καινούριος αθλητής, ότι γνωρίζω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία στον χώρο του αθλητισμού, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Έχω πληροφορηθεί ότι πέρα από τα ομαδικά αθλήματα, ο Άρης πρωταγωνιστεί και στα ατομικά. Όσον αφορά την ομάδα μας, ο φετινός προγραμματισμός ξεκίνησε από πολύ νωρίς, οπότε δίνουμε συγχαρητήρια σε προπονητή και διοίκηση, οι οποίοι μαζί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο και πολύ δυνατό ρόστερ. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι από την πρώτη στιγμή και σε καθημερινή βάση δίπλα μας, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγάλη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα υγιές σωματείο, όπως είναι ο Άρης. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το δικό μας, το κλίμα είναι εξαιρετικό, δουλεύουμε σε καθημερινή βάση, αξίζει, επίσης, να πούμε ότι είμαστε η πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία, που διεκδικεί την άνοδο, σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά. Φυσικά, πορεύουμε για επιτυχίες.

Δύο θα ανέβουν στην επόμενη κατηγορία, πιθανόν και ο τρίτος, που θα αγωνιστεί στα μπαράζ.

Είναι ο Άρης από τους πρωταγωνιστές για την άνοδο; Σίγουρα, το πιστεύω αυτό με το χέρι στην καρδιά. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η άνοδος στην βασική λίγκα φέτος, εξάλλου αυτό φαίνεται από το στήσιμο της ομάδας, όπως προανέφερα. Θα παλέψουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι τέλους, ώστε να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει να είναι, στην μεγάλη κατηγορία και πουθενά αλλού.

Είναι «βαριά» η φανέλα του Άρη; Σίγουρα είναι, αυτό μπορεί να φανεί από τον κόσμο που «κουβαλάει» πίσω του ο Άρης. Ο κόσμος είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη, εμείς σαν ομάδα τον θέλουμε δίπλα μας πάντα, να μας στηρίξει στην φετινή προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, η βοήθεια του είναι πάρα πολύ σημαντική, γιατί θα μας δώσει πολύ ώθηση προς την νίκη.

15:30 αγωνιζόμαστε στην Μίκρα.

Οι βασικοί αντίπαλοι των κιτρινόμαυρων: Ο βόρειος όμιλος, ο δικός μας, είναι ο πιο δυνατός, αν αναλογιστούμε ότι πολλοί παίκτες της βασικής κατηγορίας, ήρθαν να αγωνιστούν στην Pre League, έτσι αυτόματα ανεβαίνει πολύ το επίπεδο. Πρωταγωνιστές στον όμιλο μας, βάσει τον ρόστερ είναι ο Πήγασος Πολίχνης, ο Άρης, ο Αριστοτέλης Σχίδρας, ενώ ακολουθούν ο Πιερρικός, η Ορεστιάδα και η Κομοτηνή.

Καλούμε τους φιλάθλους την Κυριακή στις 15:30 στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας, να μας στηρίξουν απέναντι στον Πιερρικό, ώστε να κάνουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μας. Ευελπιστούμε να πάνε όλα ομαλά μέχρι το τέλος, ώστε να είμαστε στα μπαράζ και να πάρουμε το εισιτήριο για την ανώτατη κατηγορία.

Τέλος, η αναφορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: Ο κόουτς είναι ένα δυνατό κεφάλι για την ομάδα, σίγουρα μας στηρίζει πάρα πολύ, δουλεύει πολύ καθημερινά, μας βοηθάει και εννοείται ότι τον θέλουμε στο πλευρό μας, είναι το τιμόνι της ομάδας.

To Top